INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

Bekkeblå

Bekkeblå

Fossefall, blåklokker og elvesteiner gav inspirasjon til fargen Bekkeblå.

Blåklokker og slipte elvesteiner ble derfor brukt som inspirasjonskilder for å få frem riktig nyanse av blå-grå-brun til fargetonen “Bekkeblå”.

Vi elsker den litt kjølige, overlegne blåtonen som hevder seg over den varme gråtonen i bunnen. Det er nettopp dette fargespillet som kommer så godt frem når strukturbørstingen gjøres med riktig dybde.

Bekkeblå

Vår Bekkeblå panel vil være lekker som en gavlvegg på et soverom, i en maritim stue ved skjærgården og i rom med en grå eller hvit fargepalett.

Vi har selv benyttet Bekkeblå på ett av våre kontorer. Kontrasten mellom en klassisk tapet med hvite og blå toner mot den røffe, men delikate panelen ble lekker!

Blått kontor

De tre bukkene Bruse måtte krysse fossen og komme seg over brua, og det er i denne delen av det kjære eventyret at Bekkeblå henter sine farger.

Vi forestiller oss høye fjell med smeltesnø og brua over den buldrende fossen som munner ut i en klukkende bekk.

Klikk i bildegalleriet eller søk opp #bekkeblå på Instagram for flere bilder!

 

Php Slide Show by WOWSlider.com v3.8

1 kommentar

  • johan ellingsen ved

    Vi har montert Bekkeblå på badet i vår hytte. Bør denne panelen behandles før bruk. Tenker da på litt sprut fra håndvask og diverse. Kan panelen settes inn med en type voksprodukt som jeg ser flere leverandører har? Regner da med at panelen vil være lettere å tørke av. Har Bergene Holm et egnet produkt?

    Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.