INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

Litt om listverk, Litt om panel, Sette opp panel, Tips og råd

Kombiner materialer og avslutt med stil

Panel lar seg godt kombinere med de aller fleste materialer. Variasjon og mangfold i tekstur og materialer hever ofte inntrykket, og gir et spennende og koselig interiør.
Hvit med tapet uten list_1000
Hvit faspanel er en av våre bestselgere og den passer til alle typer hus og interiør. Ved å kombinere faspanel med en stormønstret tapet med skimmer vil rommet få et mer eksklusivt preg og uttrykk, mens man vil få en ganske annen stemning ved å velge den søte småblomstrede tapeten på en fondvegg eller i tilslutning til panelet hvis du for eksempel ønsker brystpanel.

Dusty Silver og tapet_1000

Dusty Silver passer spesielt godt til glass, betong, stål og hvit- og gråtoner. Siden alle disse er kalde farger, synes vi også den kler tapet i blånyanser. Ettersom treverk alltid vil ha noe varme i seg er Dusty Silver en tøff kontrast til den varme fargeskalaen også. Da vil disse hente opp mer av varmen som ligger bak den Setergrå beisen og sølvskimmeret. Våre strukturbørstede effektpaneler fremheves best ved at belysningen er gjennomtenkt. Lys kan gi en varm, koselig og dempet stemning, eller man kan velge skinnende hvitt og indistruelt.

LuxuryCotton med tapet_1000

Her har vi valgt å la en glattkant bryte mellom en gammel panel der malingen er skrapt av og vår perlemorpanel Luxury Cotton

Perspektiv_gammel og ny_1000
Har man øye for detaljer er overganger og avslutninger et fag i seg selv. Her har snekkeren tatt seg tid til å gjære fotlisten helt perfekt forbi glattkanten. Fotlisten fra Lona-serien følger rommet perfekt videre.

Retro tapet med LC og listverk_1000
Her er det lagt en overgangslist fra en orginal retrotapet til panelet Luxury Cotton som bygger ca 14 mm ut. Tøff kontrast i materialene og en proff og ryddig overgang.
Avslutning_1000
Panelprofilen Møllerstue er en kjent og kjær profil for mange. Den tydelige profilen er elegant og klassisk, og som alle profilerte montert liggende, kan innvendige hjørner være en utfordring. Gjør man som snekkeren her har gjort, vil man få et perfekt resultat. Monter et innvendig hjørne ved å splitte et panelbord på langs, montere disse først og sett så opp panelet inntil «hjørneelementet». Har du godt verktøy vil 45 graders vinkel på de splittede bordene som så limes sammen bli prima, men også en rettvinklet overlapp vil fungere fint. Da vil ikke profilene «kollidere» i hjørnet og du avslutter som en proff. Her kan du lære mer om å montere panel.
Lykke til:)

Har dere spørsmål så send oss en kommentar, gjerne på Facebook eller Instagram.

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.