INTERIØRBLOGGEN
MED FOKUS PÅ
VAKRE TREPANELER OG LEKRE LISTER

Beis, Beiset panel, Blå, Inspirasjon, Litt om panel, Panel, Tips og råd, Trender

Hvilken vegg er du?

Hvordan du utformer og innreder soverommet kan påvirke søvnkvaliteten, og man bør derfor velge materialer fri for kjemikalier og velge dempede farger på vegger og tekstiler. Dette vil garantert gjøre mye for stemningen.
Soverom tåler en mørkere fargeskala enn mange andre rom og ekspertene fraråder bruk av hvitt på soverommet.
Vi har hentet inspirasjon fra hotellrom for å vise hvordan ulike stiler kan gjennomføres med våre paneler. Hotellrom har i lang tid  kombinert soverom med oppholdsrom, og de kan kunsten med å skape en privat oase – nettopp et slikt rom vi ønsker hjemme.
Seng_Bekkeblå_998_1000

Bekkeblå er en sikker og tidløs panelvinner til soverommet. Med nattbord i marmor, lamper i metall og fløyelsmyke puter og sengegavl vil man få et soverom som oser av luksus.

Seng Dusty Copper_934_1000

Soverommet tåler de mørkere fargepalettene. Ønsker du varme og samtidig sofistikerte og trendy panelvegger er Dusty Copper et godt valg. Sorte møbler, puter i skinn og tekstiler i ull gjør stilen maskulin og litt røff.

Seng Dusty Copper_seng_1000

Dusty Copper fungerer også veldig godt med kjølige gråtoner. Med kun en endring av lamper og sengetøy får soverommet et helt annet og mer elegant uttrykk.

Seng_Dusty Silver_977_1000

Liggende panel i Dusty Silver kan styles på uendelige måter. Med farger ton i ton, runde former på lampene og myke tekstiler utstråler denne soveplassen harmoni og femininitet.

Seng_Dusty Silver_958_1000

Minimalistiske nattbord og litt mer glamor i valg av tekstiler er eneste endringen som er gjort her. Det delikate uttrykket til Dusty Silver vil  fungere med de fleste stiler .

I disse soverommene har vi vist at panel kan være moderne og tradisjonell, og ganske så glamorøs. Det er profilen, finishen og måten den er satt opp på som avgjør resultatet. Stylingen og resten av interiøret er opp til deg!
Vi har fått lov til å låne alle møbler, lamper og gjenstander som vises på bildene fra Skeidar. På Skeidar Larvik kan dere se panelveggene våre utstilt i butikken.
Kolleksjonene TRE bukkene Bruse og Diamonds and Pearls kan bestilles gjennom byggevareforhandlere over hele landet.

Hvordan ønsker du å starte og avslutte dagen din?

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.